Deprecated: version_compare(): Passing null to parameter #2 ($version2) of type string is deprecated in /www/bluewireweddings_546/public/wp-content/plugins/elementor/core/experiments/manager.php on line 166
4 tips voor de trouwfilm van je dromen - Blue Wire Weddings

4 tips voor de trouwfilm van je dromen

Trouwfilm laten maken

Het is bijna zo ver: je gaat trouwen met je grote liefde! Dit wordt de mooiste dag van je leven, dus dit wil je voor altijd onthouden. En hoe herleef je je grote dag nou beter dan door een mooie trouwfilm? Wij geven je in dit blog een paar tips om bijna net zo verliefd te zijn op je huwelijksvideo als op je nieuwe echtgenoot 😉

Maak een draaiboek voor jouw trouwfilm

Waarschijnlijk wil je voor jezelf sowieso al op een rijtje hebben op welk moment de verschillende delen van je bruiloft plaatsvinden. Misschien heb je zelfs een weddingplanner die dit voor je doet. Hoe dan ook, het is heel handig als je die planning uitschrijft. Zo heb je namelijk niet alleen een draaiboek voor je dag, maar daardoor ook voor je video. Dit maakt het een stuk makkelijker voor je videograaf om de mooiste momenten vast te leggen, en dus de meest speciale video voor jou te maken.

Highlight de belangrijkste momenten

Wat zijn voor jou de belangrijkste delen van de dag die ècht niet mogen missen in je video? Highlight deze in je draaiboek en schrijf er eventueel zelfs naast hoe je dit voor je ziet: heb je een bepaalde gast die er echt in voor moet komen, wil je een close-up van een specifiek gerecht? Go for it, schrijf alles op, en bespreek daarna met je camera persoon hoe dit gerealiseerd kan worden.

Kijk andermans trouwfilm ter inspiratie

Oké, geef toe, je hebt al tientallen video’s van andere echtparen gekeken omdat je gewoon echt niet kunt wachten op de jouwe. Begrijpelijk! En laten wij nu het perfecte excuus hebben om ze nog eens te bekijken: je huiswerk hiervoor is om bij elke video op te sommen wat je er nou zo mooi aan vindt. Is het de sfeervolle pianomuziek, is het de dromerige belichting, misschien het tempo van de overgangen tussen de ceremonie en het feest? Door dit te benoemen, maak je het voor jezelf duidelijker wat je graag wilt zien in jouw eigen video, en dat maakt het voor je videograaf weer makkelijker om het eindresultaat perfect te maken! 

Huur een professional in voor jouw trouwfilm

Heb je alle bovenstaande tips gevolgd, maar laat je je a-technische oom voor videograaf spelen? Dan heb je helaas alles voor niets opgevolgd. Om vingers in beeld, overbelichting, en plotse zoom-ins te voorkomen, kun je natuurlijk het beste een videograaf inhuren. En om je trouwfilm tot een cinematisch meesterwerk om te toveren, heb je het meest aan een professionele videograaf.  Deze specialist doet zijn werk zo goed dat jij nauwelijks zult merken dat ‘ie er is, dat is in elk geval één zorg minder!

Ben je benieuwd hoe Blue Wire Media jouw trouwfilm de video van je dromen maakt? Stel je vraag via contact@bluewiremedia.nl!

Lees ook: