Deprecated: version_compare(): Passing null to parameter #2 ($version2) of type string is deprecated in /www/bluewireweddings_546/public/wp-content/plugins/elementor/core/experiments/manager.php on line 166
Origineel aanzoek doen: 4 unieke ideeën

Origineel aanzoek doen: 4 unieke ideeën

origineel aanzoek

Een origineel aanzoek, dat wil toch iedereen? Een persoonlijke touch en het feit dat je hebt nagedacht over een unieke manier, voegen extra veel waarde toe aan jouw aanzoek. Geen clichés, en toch romantisch!

Wil jij je partner op een unieke manier ten huwelijk vragen? Hier zijn 4 ideeën voor een origineel aanzoek dat jullie nog jaren zullen navertellen.

1. Plaats een camera in het ringdoosje

Leg het exacte moment vast dat jouw partner de ring ziet. Door een kleine camera aan het doosje vast te maken, krijg je een mooie close-up van de reactie. 

2. Origineel aanzoek vanuit een luchtballon

Wil je echt all-out gaan, boek dan een luchtballonvaart. Dit is al een uniek idee op zichzelf, maar je maakt het een éxtra origineel aanzoek door de vraag van tevoren in een weiland of ander groot stuk grond te plaatsen. Wel even toestemming vragen aan de eigenaar van dat stuk land natuurlijk 😉

Voor een mooie herinnering aan het moment kun je een camera op de luchtballon plaatsen, iemand met een telelens laten filmen vanaf de grond, of een cameraman vanuit een tweede luchtballon laten filmen. Je kunt ook een drone inzetten om het stuk grond met de vraag vanuit de lucht te filmen, maar drones komen niet hoog genoeg om de reactie van je partner in de luchtballon te filmen. Luchtballonnen komen namelijk tot hoogtes van 300-1000 meter, terwijl drones maximaal 120 meter hoog mogen vliegen.

Wedden dat jullie hierdoor (bijna letterlijk) in de zevende hemel zullen zijn?

Origineel aanzoek vanuit de lucht
Credit: SWNS.com

3. Plan een surprise party met familie en vrienden

Dit kun je op twee manieren doen: 

  1. Je verrast je partner met het feest, waar je hem/haar ten huwelijk vraagt omringd door alle vrienden en familie.
  2. Je plant een intiem aanzoek en gaat daarna naar het feest waar al zijn/haar vrienden en familie klaarstaan als verrassing.


Welke van de twee opties je kiest, hangt af van wat je partner en jij fijner vinden; een intiem 1-op-1 moment als aanzoek en een feest achteraf, of iedereen met je mee laten genieten van een origineel aanzoek tijdens het feest.

4. Maak een film als origineel aanzoek

Houdt jouw partner van films? Verwerk jouw aanzoek dan in een zelfgemaakte film! Vertel jullie liefdesverhaal, en eindig met de grote vraag – het liefst op het grote doek. Kijk of je een bioscoopzaal kunt afhuren om de film te laten zien, en vul de zaal met een aantal familieleden en vrienden – wel een beetje vermomd, want anders wordt het snel verdacht 😉 

Een voorbeeld van een film als origineel aanzoek:

Een origineel aanzoek laten filmen door een professionele trouwvideograaf

Een origineel aanzoek is iets dat je graag terug ziet om het moment te herbeleven en aan anderen te laten zien hoe speciaal het moment was. Wil je bijvoorbeeld een intiem moment met z’n tweeën, maar het achteraf wel kunnen delen met familie en vrienden? Dan is het perfect als je het hebt laten filmen.

Blue Wire Weddings filmt met liefde jouw huwelijksaanzoek – en denkt graag met je mee als je hulp nodig hebt voor een origineel aanzoek. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Lees ook: