Deprecated: version_compare(): Passing null to parameter #2 ($version2) of type string is deprecated in /www/bluewireweddings_546/public/wp-content/plugins/elementor/core/experiments/manager.php on line 166
Samenwerking foto- & videograaf op bruiloft - Blue Wire Weddings

Samenwerking foto- & videograaf op bruiloft

Samenwerking foto- & videograaf op bruiloft

Een bruiloft moet goed op beeld komen, zowel foto als video. Het is daarom belangrijk om elkaar niet in de weg zitten. Hoe mooi is het als je in de samenwerking tussen foto- & videograaf elkaar zelfs kunt helpen?

Zet frustratie op zij

Je kunt elkaar behoorlijk in de weg zitten als je geen rekening houd met de ander. Uiteindelijk draait het maar om 1 ding, het bruidspaar moet zo goed als mogelijk hun mooie dag kunnen herbeleven. En het helpt dan niet om als foto- of videograaf in elkaars beeld te gaan staan. Het is bovendien erg frustrerend als je gewoon je werk goed probeert te doen. Houd dus rekening met elkaar en help elkaar de beste beelden te maken!

Communiceer met elkaar

Om onnodige moeilijkheden te voorkomen is het ongelofelijk belangrijk met elkaar te communiceren. Dit kan een tijd voor de trouwdag, maar vooral op de dag zelf is communiceren van groot belang. Spreek uit wat voor jouw eindresultaat belangrijk is, dat je rekening zult gaan houden met de ander, en dat het goed is om elkaar aan te spreken als de ander je toch in de weg zit.

Neem de ander mee in jouw aanpak van een belangrijk moment als bijvoorbeeld het lopen naar het altaar. Door van tevoren afspraken te maken, verloopt de samenwerking voor zowel foto- als videograaf soepeler.

Het bruidspaar kan hier zelf ook hun voorkeur inbrengen: is er een bepaald moment waarop de een voorrang heeft ten opzichte van de ander? Bijvoorbeeld; moet er van een bepaald moment wel per se een goede foto zijn, maar maakt het niet zoveel uit of er ook video van is? Dan weet de videograaf dat hij hier extra ruimte moet geven aan de fotograaf.

Samenwerking foto- & videograaf

Probeer die samenwerking aan te gaan. Wissel ideeën uit, loop samen het draaiboek nog eens door, wijs elkaar op leuke details en belangrijke momenten. Er valt altijd wat te leren, wie weet red je elkaar wel meerdere keren op een dag. Uiteindelijk gaat het maar om 1 ding en dat is een tevreden bruidspaar.

Bij een goede samenwerking is de kans groter dat de ander je misschien wel aanbeveelt voor een volgende klus. Daarbij maakt het de dag zelf nog een stuk leuker ook! Redenen genoeg dus.

Nog vragen over onze aanpak in de samenwerking tussen foto- & videograaf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! 

Lees ook: